У Хмельницькому у власній квартирі виявили тіло молодого чоловіка, який перестав виходити на зв'язок з рідними та друзями. Тіло 31-річного чоловіка виявили рятувальники. Про це повідомляє ДСНС у Хмельницькій області.

Напередодні на гарячу лінію рятувальників надійшов дзвінок від правоохоронців, які викликали рятувальників, щоб розкрити квартиру. На вулиці Інститутській рідні та близькі занепокоїлися зникнення молодого чоловіка, який вже добу не виходив на зв'язок.

Чоловік 1989 року також перестав з'являтися на роботі. Поліцейські викликали рятувальників, які за допомогою висувних сходів потрапили на балкон квартири, розташованої на другому поверсі, і через балконні двері потрапили в квартиру. Вони відкрили двері зсередини.

Після огляду житла було виявлено тіло 31-річного чоловіка без ознак життя. Правоохоронці почали розслідування і з'ясовують обставини смерті чоловіка.

Нагадавши, Знай повідомляв, що під Києвом жінка розчленувала тіло свого друга і намагалася спалити частини тіла в лісосмузі. Як повідомляє прес-служба столичної поліції, правоохоронці встановлюють обставини смерті киянина, фрагменти тіла якого були виявили в різних районах столиці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тажке Знай писав, що в Дніпрі в одній з квартир виявили тіла трьох молодих людей. Вони залишили записку і дивні речовини на столі. Два тіла лежали на ліжку, а третій на підлозі.

Нещодавно Знай передавав, що спливли нові подробиці вбивства українського репера в Санкт-Петербурзі.