У мікрорайоні Озерна у Хмельницькому утворилось провалля через масштабний зсув ґрунту. Воно щільно прилягає до фундаменту багатоповерхівки.

Масштабнє провалля біля будинку публікує у Фейсбук Нopak Andriy. За словами очевидців, зсув ґрунту стався о 4:30 19 серпня на вулиці Кармелюка, 4/2. Люди вважають, земля могла посунутися через сусіднє будівництво. Відео розміщено на Сайт "Є". Новини

Зсув ґрунту на Озерній в Хмельницькому

Geplaatst door Сайт "Є". Новини op Dinsdag 18 augustus 2020

"Мене особисто серед ночі розбудив зсув ґрунту зпід нашого будинку, під який підкопалися будівельники з сусіднього будівництва, вони монтували підпірну стінку, а перед цим викопали котлован за 7 м від будинку, але дууже затягнули її влаштування - наслідок ви бачите - зсув ґрунту, налякані жителі і ризик втрати житла...", - пише Андрій.

Будинок новий, йому 4 роки. Близького до нього будується ще декілька будинків. Будівельники підкопалися дуже близько до будинку, що, як вважають мешканці, і спричинило провал грунту.

Тріщини в ґрунті дійшли аж до фундаменту будинку. Багато мешканців покинули будинок. А ті, хто не мав куди йти, залишаються в аварійній будівлі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Хмельницькому патрульні стягнули нервового чоловіка з даху висотки: "Cтрибаю!"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині озвірілий тиран взяв у заручники дружину та дітей - зачинив і погрожував розправою

Також портал «Знай.uа» писав Неправильний потяг: відомий співак зняв свою загибель під час прямого ефіру в Instagram