Поліцейський-миротворець з Хмельниччини підняв український стяг на Кіпрі.

Про це інформують в СК ГУНП області, передає Depo.Хмельницький.

"Сьогодні, у День прапора, український прапор замайорів на одній з найвищих точок Кіпру, - кажуть копи. - Розгорнув його поліцейський-миротворець з Хмельниччини, який уже декілька років несе службу у складі української миротворчої місії на Кіпрі, Віталій Плевак."

Нагадаємо, популярний український виконавець Melovin запустив патріотичний челендж до Дня Незалежності України. Артист закликає кожного підтримати ініціативу у своєму місті та показати улюблені місця свого краю. Про це Melovin написав в Instagram.

Melovin поділився відеороликом з Площі Конституції у Харкові. Співак також привітав Харків з Днем міста, який традиційно святкують 23 серпня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Підтримуй #цемійкрай челендж у своєму місті або там, де ти є зараз. Покажи свої улюблені місця своїми очима! #melovin #challenge #вітрила", - написав співак під відео.

Ідею співака схвалили та активно підтримали його підписники: "Хороша ідея! Я не так давно помітила, скільки в Україні є прекрасних, гарних, унікальних місць. Але ці місця чомусь не дуже відомі світові. Хороша ідея показати наші місця і пишатися цими шедеврами природи!", "Дуже круто вийшло", "Це офігенно".

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Потап назвав себе президентом і привітав Україну з Днем Незалежності і Горбунова з ювілеєм

Також портал «Знай.uа» писав, що Марцiнкiв у вишиванцi потужно привiтав франкiвчан з Днем Незалежностi: "Ми - живi"

Також портал «Знай.uа» писав, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО - віддали життя за Україну