Жінка у Хмельницькому напідпитку звернулася до поліції з заявою про зникнення доньки, знаючи, що та знаходиться у батька, повідомляє tv7plus.com.

Хмельничанку притягнуть до адміністративної відповідальності за хибне звернення до правоохоронних органів із заявою про зникнення дитини.

Напередодні хмельничанка зателефонувала до поліції з повідомленням, що її 10-річна донька два дні тому пішла в гості до батька, який проживає в іншому мікрорайоні, та досі не повернулася додому. За словами заявниці, зв’язок із донькою та самим батьком пропав.

Отримавши повідомлення, на пошуки дитини та чоловіка вирушили працівники ювенальної превенції. Вони займалися пошуком дівчинки не більше 20 хвилин, за цей час вони відшукали чоловіка і дитину.

З’ясувалося, що батько й дитина протягом цих двох днів так званого “зникнення” дівчинки, регулярно спілкувалися з її матір’ю по телефону. Жнка навіть не заводила розмови про повернення доньки, ніяких претензій не лунало.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Зникла" 10-річна дівчинка, фото tv7plus.com
"Зникла" 10-річна дівчинка, фото tv7plus.com

Після декількох перевірок, правоохоронці впевнилися, що дитина перебуває у цілком належних умовах і їй нічого не загрожує. П’яна мати марно викликала поліцію. За це жінку притягнуть до адміністративної відповідальності.