Правоохоронці склали адмінпротокол щодо двох священників з Хмельницької і Вінницької областей, яких визнано організаторами кількатисячної хресної ходи з Кам’янця-Подільського до Почаївської лаври, за порушення правил карантину (ст. 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення).

Про це повідомив голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет під час брифінгу у середу.

“На двох осіб складено протокол. Це – священники з Бару Вінницької області і Кам’янця-Подільського Хмельницької області. Їм загрожує штраф у розмірі 34 тис. грн”, – сказав очільник області.

Нагадаємо, попри введенні карантинні обмеження віряни УПЦ Московського патріархату почали масштабну хресну ходу із Кам’янця-Подільського в Почаївську лавру. Хресна хода вирушила 19 серпня з Кам’янця-Подільського. Потік паломників розтягнувся не на один кілометр, люди йшли дуже близько один від одного, повністю ігноруючи вимоги соціальної дистанції під час коронавірусної пандемії.

Поліція Тернопільської області попереджувала учасників хресної ходи про необхідність дотримуватися соціальної дистанції під час проходження колони вірян через територію Тернопільщини.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Карантин в Україні продовжили до жовтня, але це ще не все: які обмеження чекають нас восени

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що У Чернівцях різко зупинилися тролейбуси, скандал на все місто: "Яка червона зона"?

Також портал "Знай.ua" писав, що У Харкові студентів виселяють з гуртожитків під час карантину - залишаються тільки "обрані"