Ввечері, 27 серпня у Хмельницькій області піротехніки знищили авіабомбу часів Другої Світової війни, повідомлять ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

27 серпня о 16:20 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили авіабомбу ФАБ-250 часів Другої Світової війни.

Небезпечну знахідку було виявлено на колишньому військовому полігоні в м. Старокостянтинів. Авіабомба важить 250 кг і має радіус ураження більше 100 метрів.

фото ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області просить негайно повідомляти про небезпечні знахідки до найближчого підрозділу Державної служби України з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також просят громадян дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не брати їх до рук, не перенити, не розбирати, тим більше не кидайте їх у багаття – це дуже небезпечно.

Нагадаємо, у Дніпрі чоловік, під час купання в одній з водойм, виявив заряджений гранатомет.

Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 27 серпня, на вулиці Кропивницького, 77. Хлопчик і чоловік відпочивали на одній з водойм, розташованої неподалік коксохімічного заводу.

Останній пішов купатися у воду, як раптом виявив щось на дні. Спочатку він подумав, що це просто рак, проте, коли дістав знахідку, був сильно здивований. Як виявилося, на дні водойми лежав заряджений гранатомет.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Хмельницьким молодий хлопець вистрілив собі в голову, щоб похвалитися перед друзями

Також портал «Знай.uа» писав, що На голову дніпрянина обвалився будинок, рятувальники дивом дістали бідолаху: "Живий!"

Також «Знай.uа» писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "Дитина зникла!"