Через спалах коронавірусу на "Мотор Січ" серед працівників, компанія призупинила роботу заводу у Волочиському районі Хмельницької області.

Про це йдеться в повідомленні Хмельницької обласної державної адміністрації.

Станом на 26 серпня було зафіксовано 65 підтверджених випадків зараження коронавірусом.

"65 підтверджених випадків у працівників заводу" Мотор Січ " (Волочиський район). У зв'язку з такою високою захворюваністю завод призупинив свою діяльність, і з 26 серпня перебуває на карантині",- сказано в повідомленні.

Підприємство "Мотор Січ" - найбільший виробник авіаційних двигунів і газотурбінних установок. Продукція підприємства експлуатується на літаках і вертольотах різного призначення, більш ніж в 100 країнах світу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, у столиці перевірили каналізації на наявність коронавірусу. Київводоканал перевірив каналізацію міста на наявність у стічних водах коронавірусної інфекції. Проби брали і в липні і в серпні, і вірусу на щастя в них не було. Про це повідомила прес-служба Київводоканалу.

Дослідження були проведені в рамках всесвітньої ініціативи, яка була розпочата мережею лабораторій,щоі займаються моніторингом речовин, які виникають.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Тернопільських школярів змусять паритися в масках і подружитися зі спиртом

Також портал "Знай.ua" писав, що Степанов похвалив українських медиків за боротьбу з коронавірусом: Навчилися лікувати"

Також портал "Знай.ua" писав, що Ляшко приголомшив українців "причиною" пандемії: "На гуляння з'їжджається все село"