Ексрадник Симчишимна вказав на особу, що стріляла в нього. За інформацією порталу “Незалежний громадський портал”, колишній радник Хмельницього міського голови Володимир Путін знає, хто в нього стріляв.

Посилаючись на слова самого потерпілого, видання пише, що у колишнього заступника начальника управління житлово-комунального господарства з питань житлового господарства Хмельницької міськради і ексрадника мера Володимира Путіна стріляв член ВО “Свобода” Олександр Сіротін.

“Сьогодні зранку заїхав на вулицю Панаса Мирного, 14/1Б у Хмельницькому, де випадково зустрів автівку Олександра Сіротіна. Він призупинився, відкрив вікно у машині і почав зі мною сваритися. Потім дістав пістолет, вистріливши у мій бік. Я встиг прикритися рукою, але куля пролетіла над лобовим склом моєї машини”, – пояснив Путін.

На відео видно, як водій чорного позашляховика піднімає руку, коли лунає постріл.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після інциденту Путін викликав поліцію, але Сіротін зник з місця події.

“Особисто знайомий із Сіротіним кілька років, але у нас зараз неприязні стосунки. Останні три роки я з ним не спілкувався”, – зауважив експосадовець.

На місцевих виборах-2015 Олександр Сіротін балотувався кандидатом у депутати Хмельницької міської ради від ВО “Свобода”, але не пройшов.

Начальник міського відділу поліції Василь Птащук повідомив, що за цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст 296 ККУ (“Хуліганство”). Санкція цієї статті передбачає тюремний термін – від трьох до семи років.

Наразі обоє учасників конфлікту перебувають у зарічанського відділку поліції Хмельницького для надання усіх пояснень.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що "Слуга народу" Шевченко накинувся з матами на фотокореспондента в Раді

Також портал «Знай.uа» писав, що Зеленський зробив приємно губернатору Харківщини Кучеру: "Олексій - молодець!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Суд зобов'язав Генпрокуратуру почати кримінальне розслідування проти Турчинова і Порошенка за зверненням Медведчука