У Хмельницькому котеня заліз на піддашшя і не міг самостійно спуститися до долу. Про це інформують в пресслужбі ДСНС області.

"2 вересня о 10:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від мешканки житлового будинку на Проспекті Миру в обласному центрі про те, що її кошеня залізло на піддашшя п’ятиповерхівки, звідки не в змозі самостійно злізти", - розповідають надзвичайники.

За виклик приїхали надзвичайники 37 Державної пожежно-рятувальної частини, які за допомогою автоколінчатого підіймача дісталися чотирилапого бешкетника, та спустили його на землю. Котика передали власниці, яка щиро подякувала надзвичайникам за рятування свого непосидючого мурчика.

"Шановні громадяни, стежте за своїми домашніми улюбленцями, адже ми відповідаємо за тих кого приручили!", - звернулись надзвичайники.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Франківщині пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!" В Івано-Франківській області виникла масштабна пожежа. 2 вересня в управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що в будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району сталося загоряння.

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "Як у фільмі жахів" На Бишівській трасі, біля повороту в село Горбовичі сталася ДТП, яка більше нагадує сцену з фільму жахів — легковий автомобіль проткнула арматура, яка ви летіла з попереду їдучої вантажівки.

Також портал «Знай.uа» писав, що У Хмельницькому дірява труба перетворила багатоповерхівку на аквапарк - води по коліна В обласному центрі рятувальники відкачали воду із підвального приміщення багатоповерхового житлового будинку.