У суботу, 5 вересня, помер прокурор Хмельницької області Олег Синишин. Про це розповіли на офіційному сайті Офісу Генпрокурора.

Хвороба забрала його за кілька тижнів до 44-річчя.

"Олег Романович 22 роки віддав служінню Закону, сумлінно і гідно працював на результат. Він розпочав свій трудовий шлях з посади слідчого Львівської транспортної прокуратури. Працював слідчим прокуратури Городоцького району Львівської області, заступником прокурора Сихівського району м. Львова, прокурором Жидачівського району, начальником відділу, начальником слідчого управління та організаційно-контрольного відділу прокуратури Львівської області, старшим прокурором відділу організації роботи і контролю виконання організаційно-контрольного управління Головного управління організаційного та правового забезпечення Генеральної прокуратури України, старшим помічником Генерального прокурора України.

З липня 2014 року - був прокурором Хмельницької області. Державний радник юстиції 3 класу.", - написали в Генпрокуратурі.

Відомо, що COVID-19 у Синишина діагностували ще 31 серпня. Його шпиталізували до міської інфекційної лікарні у середньому стані тяжкості.

"Колектив органів прокуратури глибоко співчуває рідним, близьким і колегам Олега Синишина. Вічна пам‘ять і шана" - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Очільник МОЗ заявив, що в Україні не вистачить медиків, якщо протягом вересня кількість нових хворих на коронавірус буде стрімко зростати.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У мережу злили розмову лікарів, цинічна правда про коронавірус прогриміла на всю Україну: "Помирає вдома"

Також портал «Знай.uа» писав, що Вчителька поскаржилася на "протигази", які Степанов начепив на педагогів: "По спині тече, в очах двоїться"

Також портал «Знай.uа» писав, що Київський журналіст показав, як морять голодом хворих на коронавірус: "Чай, шматок хліба і щось рідке"