Хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук виборола срібну нагороду на турнірі Golden Roof Challenge. Про це йдеться на офіційному сайті Хмельницької міської ради.

Титулована спортсменка Марина Бех-Романчук, продовжує підкорювати всеукраїнську та світову арени.

6 вересня пройшов турнірі Golden Roof Challenge в австрійському місті Іннсбрук. Ці змагання відрізнялись від звичних місцем проведення, замість стадіону спортсмени стартували на одній з центральних вулиць міста. Хмельничанці вдалося показати результат 6,82 метра, поки що цей результат для Марини є одним з кращих у поточному сезоні.

Золоту нагороду цього турніру забрала білоруська спортсменка Анастасія Мірончук-Іванова, яка стрибнула довжина 6,94 метра – до слова це найкращий результат світового сезону. Українці Марині Бех-Романчук її результат 6,82 метра приніс срібло. А бронзу забрала словенська спортсменка Нея Філіпіч з результатом - 6,52 м.

Нагадаємо, нещодавно Марина опублікувала в соцмережі милі фото, на яких вона відображена в яскравому образі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Марина з'явилася перед камерою на вулиці австрійського міста Інсбрук. На прогулянку спортсменка вийшла в кокетливому синьому костюмчику в дрібний білий горошок, який красиво підкреслив її ідеальне тіло. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі модні сонцезахисні окуляри і мила посмішка. У підписі до публікації Бех-Романчук написала: "Це місто мрії і посмішок. Поки, красивий Інсбрук".

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Аніта Луценко навчила, як накачати сталевий прес за короткий час, 4 найкращих вправи

Також портал «Знай.uа» писав, що Першу ракетку світу Джоковича дискваліфіковано з US Open: вперше за останні 20 років

Також портал «Знай.uа» писав, що Ломаченко опублікував зворушливу історію про батька-тренера: "Папаченко"