Візит президента Володимира Зеленського на Буковину відкладається на декілька днів. Завтра замість Чернівців глава держави відвідає Хмельницьку область.

Як відомо, президент мав приїхати у Чернівецьку область з робочим візитом у середу, 9 вересня, і відвідати об'єкти, де виконувалися роботи після повені.

Востаннє президент приїждав у Чернівецьку область два місяці тому - 8 липня. Це був перший приїзд Володимира Зеленського у Чернівецьку область з моменту обрання на посаду Президента України.

Останні два тижні Володимир Зеленський активно здійснює робочі візити в різні області України. Паралельно президент представляє програму партії та кандидатів на місцеві вибори. Найімовірніше, що у Чернівцях він теж має представити команду "Слуги народу".

Водночас, в обласному осередку партії "Слуга народу" повідомили, що презентація "Стратегій розвитку Чернівців та області", яка мала відбутись завтра в центральному корпусі ЧНУ, переноситься на декілька днів. Як повідомили у пресслужбі, це пов'язано з великою кількістю заявок на участь у заході та потребою змінити локацію проведення події.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Житомирі під покровом ночі латали "ями по коліно" до приїзду Зеленського

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани

Також портал «Знай.uа» писав Зустріч Зеленського з Путіним: Кулеба назвав ймовірну дату та розповів деталі