Шепетівські поліцейські відзначили семикласника, який намагався впіймати крадія. Завдяки юнаку правоохоронці затримали чоловіка, який вкрав велосипед у його товариша. Про це розповідає видання “День за днем”.

фото denzadnem.com.ua

10 ве­рес­ня, по­дя­ку від Го­лов­но­го уп­равлін­ня На­ці­ональ­ної по­лі­ції в Хмель­ницькій об­ласті от­ри­мав учень 7-а кла­су Ше­пе­тівсь­ко­го НВК № 3 (7-ма шко­ла) Іл­ля Бла­же­вич, який са­мос­тій­но на­ма­гав­ся спій­ма­ти чо­ло­ві­ка, що по­цу­пив ди­тя­чий ве­ло­си­пед. Ста­ла­ся по­дія 1 ве­рес­ня, у День знань.

фото denzadnem.com.ua

Тоді у дворі одного з багатоповерхових будинків семикласник Ілля Блажевич помітив, як невідомий чоловік намагається заволодіти велосипедом його друга, який ненадовго зайшов додому. Спочатку юнак підійшов до зловмисника та намагався йому пояснити, що це не його велосипед і його чіпати не можна. Однак вмовляння дитини на нього не подіяли і зловмисник просто відштовхнув хлопця та поїхав геть. Після цього семикласник ще якусь мить за ним гнався, але швидко зрозумів, що не наздожене його. Тоді школяр швидко побіг до квартири свого друга та одразу ж розповів про інцидент його батькам, які не гаяли часу і швидко звернулися до поліції.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Завдяки такій оперативній реакції, шепетівські правоохоронці вже за кілька годин знайшли крадія буквально “по гарячих слідах”.

На­го­ро­ди­ти 7-клас­ни­ка за­ві­тав ви­ко­ну­ючий обов’яз­ки на­чаль­ни­ка Ше­пе­тівсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції Во­ло­ди­мир Рой, стар­ший ін­спек­тор сек­то­ру кад­ро­во­го за­без­пе­чен­ня Ан­дрій Сав­чук та ін­спек­тор сек­то­ру юве­наль­ної пре­вен­ції Оль­га Се­ме­нюк.

фото denzadnem.com.ua

"Ми сьогод­ні зіб­ра­ли­ся тут з ду­же хо­ро­шої на­го­ди. Ад­же се­ред уч­нів 7-го кла­су НВК є шко­ляр, який вчи­нив гід­ний пос­ту­пок. Це — Іл­ля Бла­же­вич", - проголосив Во­ло­ди­мир Рой.

Хлоп­чи­на до­по­міг сво­єму дру­гу та по­ліс­ме­нам Ше­пе­тівсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції роз­кри­ти кра­діж­ку ве­ло­си­пе­да.

"Осо­ба, яка вчи­ни­ла кра­діж­ку, не­од­но­ра­зо­во су­ди­ма за тяж­кі зло­чи­ни. І не­ві­до­мо, що бу­ло б в по­даль­шо­му, як­би цього чо­ло­ві­ка не зат­ри­ма­ли", - ка­же ви­ко­ну­ючий обов’яз­ки на­чаль­ни­ка Ше­пе­тівсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції.

Та­кож по­дя­ку ви­ра­зив Во­ло­ди­мир Рой і ма­мі хлоп­чи­ка за чу­до­ве ви­хо­ван­ня си­на: "Ми спо­ді­ва­ємо­ся, що Іл­лю­ша нев­довзі по­пов­нить ря­ди по­лі­ції та ста­не гід­ним офі­це­ром."

На за­вер­шення по­ліс­ме­ни Ше­пе­тівсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції вру­чи­ли по­дя­ку та цін­ний по­да­ру­нок — му­зич­ну ко­лон­ку.

Нагадаємо, що тернополянка витягла з вогню трьох малюків і прославилася на всю Україну: "Мені підказав Бог"

Як повідомляв портал Знай.uа, у Хмельницькому пес Нацгвардії став знаменитим на всю Україну - шукай слід, Рекс.

Також портал Знай.uа писав, чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки".