У м. Славута Хмельницької області надзвичайники врятували дівчину, яка випала з четвертого поверху на балконну плиту другого.

Сьогодні вночі, 14 вересня о 00:44 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що з вікна квартири на четвертому поверсі на вул. Чкалова в м. Славута на балконну плиту другого поверху впала дівчина. Тож потрібна допомога надзвичайників, щоб зняти її.

Славутські рятувальники оперативно прибули до місця події. За допомогою рятувальної мотузки та висувної драбини вони зняли 23-річну дівчину на землю. Від госпіталізації потерпіла відмовилася.

За метеріалами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що у Чернівцях жінка викликала копів, щоб вивчили уроки з донькою: "Не розумію". У Чернівцях жінка викликала поліцію через незрозумілі слова у підручнику з української мови та літератури. Громадянка вирішила заявити на автора підручника, для чого ввечері звернулася по спецлінії 102.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Перед цим її дочка звертатися до жінки з уточненням щодо ряду фраз в підручнику, але мама теж не змогла зрозуміти сенс написаного.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коп політав на BMW і епічно повис на паркані - і сміх і гріх. Поліцейський на легковому автомобілі BMW влетів в огорожу приватного господарства. Керівник поліції Буковини призначив службове розслідування автопригоди

Також портал Знай.uа писав "Діти п'ють воду з калюж": 9-річна дівчинка врятувала тисячі людей після смерті, світ аплодує подвигу. Дев'ятирічна американка Рейчел збирала гроші на чисту питну воду для бідної Африки і віддавала своє волосся на перуки для дітей, хворих на рак.