Уп­ро­довж ви­хід­них на Хмель­нич­чи­ні бу­ло за­фік­со­ва­но два фак­ти шах­рай­ств під при­во­дом про­да­жу до­маш­ніх тва­рин. Про це по­ві­до­ми­ла по­лі­ція Хмель­ницької об­ласті на сво­їй сто­рін­ці у фей­сбу­ці.

В обох ви­пад­ках по­тер­пі­лі ма­ли на­мір прид­ба­ти че­рез ме­ре­жу ін­тернет со­бак по­ро­ди джек-рас­сел. Гро­ші пе­ре­ра­ху­ва­ли, а тва­рин так і не от­ри­ма­ли. Те­пер усі об­ста­ви­ни вста­нов­лю­ють по­лі­цей­ські.

Так, 45-річ­на жи­тель­ка с. Ма­ків Ду­на­євець­ко­го району, на­ма­га­ючись прид­ба­ти че­рез один із ін­тернет-сай­тів цу­це­ня джек-рас­се­ла, ще 6 ве­рес­ня пе­ре­ра­ху­ва­ла 2800 гри­вень, про­те, до­машнього улюб­ленця так і не от­ри­ма­ла.

А 20-річ­на хмель­ни­чан­ка за цу­це­ня та­кої ж по­ро­ди пе­ре­ра­ху­ва­ла 3280 гри­вень, але ще від 8 ве­рес­ня со­ба­ку теж не от­ри­ма­ла.

Не до­че­кав­шись то­ва­ру, ци­ми ви­хід­ни­ми обид­ві жін­ки звер­ну­лись із за­ява­ми про шах­рай­ства до по­лі­ції. Тож на­ра­зі пра­во­охо­рон­ці вста­нов­лю­ють усі об­ста­ви­ни по­дій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що під Запоріжжям парочка злодіїв з дитиною обчистила магазин - привчають змалку до сімейного "бізнесу". Поки дружина відволікає всіх навколо, чоловік виносить все, що «погано» на його думку лежить. Найжахливіше у всій цій ситуації, що вони задіяли ще й дитину, яка стоїть на «шухері».

Як повідомляв портал Знай.uа, відчайдушна білявка відрубала собі руку, щоб отримати мільйон - кривава афера приголомшила світ. Молода дівчина відрізала руку заради мільйона євро.

Також портал Знай.uа писав, що шахраї "замаскувалися" під ПриватБанк і викрали в українця десятки тисяч гривень: як не потрапити на гачок. Шахраї з "колл-центру ПриватБанку" вкрали у киянина 116 тисяч гривень.