У Хмельницькій області жінка займалася роздрібною торгівлею без маски і була оштрафована на 17 тисяч гривень. Про це повідомила прес-служба Летичівського районного суду.

У постанові органу правопорядку від 3 вересня зазначено, що 26 червня жінку помітили неподалік Старосинявського ринку. Вона займалася стихійною торгівлею, нехтуючи протиепідемічними нормами, перебувала без маски.

На неї склали адміністративний протокол про порушення карантину і пізніше суд направив їй повістку, проте жінка не з'явилася. Незважаючи на це, враховуючи той факт, що вона є багатодітною матір'ю і сума штрафу для неї занадто велика, фігурантка подала клопотання про перегляд справи.

Також в документі жінка вказала, що під час розмови з правоохоронцями все ж перебувала в масці і просто її спустила на підборіддя.

Проте суд прийняв рішення не пом'якшувати запобіжний захід підприємниці, оскільки порушивши карантин і торгуючи продуктами вона піддала потенційній небезпеці інших громадян.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Був також врахований той факт, що останнім часом збільшилася кількість хворих коронавірусом, тому жінка зобов'язана буде заплатити штраф повною мірою, враховуючи додатковий судовий збір у розмірі 420 гривень.

Нагадаємо, що чернівчани наплювали на карантин і загуляли на весіллі - вірус любові не перешкода

Як повідомляв портал Знай.ua, Чернівецький архієпископ Онуфрій захворів коронавірусом, священика рятують у реанімації

Також портал Знай.ua писав, що в Україні за добу 2 958 нових хворих коронавірусом, 76 померло