На Хмельниччині автомобіль перекинувся на дах, водій загинув. Аварія сталася поблизу села Антонівка Новоушицького району учора, 16 вересня. Водій автомобіля «Ауді 100» 1984 року народження, не впорався з керуванням. Автівка перекинулася на дах і зіткнулася з деревом.

«Внаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці пригоди. Ще двоє пасажирів 1984 та 1976 років народження травмовано. Стан їхнього здоров’я задовільний», – повідомляють в ДСНС Хмельниччини.

Рятувальникам довелося за допомогою спеціальних інструментів деблоковувати тіло водія. Також рятівники здійснили охолодження місця аварії.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Львовом зіткнулися 7 машин, закривавлені тіла вирізали з понівеченого металу. Зіткнулися біля Львова 7 автомобілів з Миколаєва, Хмельницького, Києва та Волині. У наслідок цієї ДТП постраждало 5 осіб, всі вони з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені у Львівську ЛШМД.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні МВС ввело водійські права і техпаспорт нового зразка: як довго будуть дійсними старі документи. В оновлених документах з'явиться відмітка про групу крові (резус-фактор) громадянина, про згоду на посмертне донорство, та про відповідність авто екологічним нормам.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що моторошна ДТП приголомшила Київ: загинули всі, шматки тіл на дорозі. У Солом’янському районі Києва сталася моторошна ДТП за участю пішохода та мотоцикла. В результаті зіткнення загинув пішоход, водій мотоцикла і його пасажир. Двоє пішли з життя на місці, один - в кареті швидкої допомоги.