Повідомлення про пограбування церкви, що знаходиться в селі Піддубці Славутського району надійшло до Славутського відділу поліції.

В ніч з 11 на 12 вересня, як з'ясували працівники поліції, невстановлена особа шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникла до приміщення Свято-Михайлівської церкви та зі скриньки для пожертв викрала грошові кошти в сумі близько трьох тисяч гривень.

За фактом крадіжки передбаченої ч.3 ст. 185 кримінального кодексу України, поєднаної з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, працівниками Славутського відділу поліції відкрито кримінальне провадження.

Згідно зі санкцією статті, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідчі дії тривають.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині затримали донецьких "гастролерів": підбирали ключі і виносили всі цінності. Вони встигли винести цінності з однієї квартири в Тернополі. Спіймали зловмисників спільними зусиллями співробітники карного розшуку Тернопільщини та департамент стратегічних розслідувань Донецької області.

Також портал Знай.uа писав, що під Дніпром чоловік викрав свиню через нещасне кохання. До 23-річного хлопця прийшов чоловік. Причиною візиту стали ревнощі. Чоловік поводився агресивно і почав душити хлопця. Після цього він пішов до сараю, зламав вхідні двері і витягнув звідти свиню.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на вокзалі банда злодійок прогоріла на мерзенній крадіжці - полюють на жертв натовпом. В Києві знову помічені величезні банди людей ромської національності.