У Хмельницькій області кожен шостий громадянин страждає від ожиріння. Відповідні дані надали органи державної статистики.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно відомства проводили вибіркове обстеження щодо притримування умов здоров'я домогосподарств. Як виявилося, жителі Хмельницької області недостатньо стежать за своїм здоров'ям.

Як говорять дані облстату, в Хмельницькій області практично третина чоловіків (32,7%) і кожна шоста жінка (16%), які старше 18 років, хоча б раз на день займаються фізичними вправами. В середньому ж по країні більше третини чоловіків (34,6%) і майже чверть жінок (23,9%) намагаються підтримувати своє фізичне здоров'я.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Серед усіх українських регіонів найбільш спортивними виявилися жителі Дніпропетровської області. А найменша кількість спортсменів опинилася на Закарпатті.

Крім цього відомства провели обстеження антропометричних даних-визначали "індекс маси тіла" (співвідношення ваги людини і його зростання).

За підсумками дослідження, лише 44,2% жителів Хмельницької області мають нормальну вагу. Більше половини населення (55%) страждають від зайвої ваги. Загалом же, у кожного шостого жителя області (17,2%) виявили ожиріння.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тренер" Зважених та щасливих " вузликів показав саму вперту і вмотивовану ученицю.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Тернополем голова сільради змінив "секс-символу" української кухні з пророщеною гречкою.

Також Знай.иа писав, що волонтер і директор по роботі з сім'ями та підопічними Юлія Ноговіціна з фонду Таблеточки описала ситуацію з онкологічними захворюваннями дітей в Україні.