У Хмельницькій області чоловік сяде за грати на сім років за підпал будинку колишньої дружини. Про це повідомили у Старокостянтинівській місцевій прокуратурі.

Як зазначається, сторона обвинувачення зуміла довести у суді провину 55-річного чоловіка, що мешкає у селі Левківка, відповідно до ч. 2 ст. 194 КК України (умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу).

Як вдалося встановити слідству, чоловік з метою помсти вчинив навмисний підпал приміщення, яке належало його екс-дружині. Він прийшов до її будинку із сірниками та рідиною для розпалювання вогнища.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Через відчинене вікно він дотягнувся до штор у будинку, вилив на них рідину для розпалювання та чиркнув сірником. У цей час в будинку були дочка та онучка власниці, проте підпалювача цей факт не зупинив.

Внаслідок пожежі повністю згорів не лише будинок та все майно колишньої дружини зловмисника, але й сусіднє приміщення господарського призначення.

Загалом пожежа завдала збитків потерпілим на 600 тисяч гривень.

Суд визнав чоловіка винним та відправив його до тюрми на сім років.

Нагадавши, Знай писав, що зовсім недавно Україну сколихнула новина про те, що на популярному єгипетському курорті сталося згвалтування 5-річної дівчинки з України. Однак, мати малятка, як не дивно, намагалася приховати причину травм на тілі дитини. У Міністерстві закордонних справ України розкрили нові подробиці трагедії.

Також Знай повідомляв, що стало відомо про те, що. Запоріжжя молоді хлопці змусили чоловіка віджиматися посеред міста. За це вони йому пообіцяли заплатити 10 гривень.

Нещодавно Знай передавав, що суд у Запоріжжі виніс вирок хлопцеві, який облив дівчину бензином і підпал. Суд визнав винним молодика, який підпал кохану.