У Хмельницькому вже 5 років судді не можуть оголосити вироку парочці сатаністів, яка стала відомою на всю країну ще у 2015. Повідомляє Свідок НТН.

Влітку того року під Києвом та на Хмельниччині було знайдено тіла жінки та її 10-річної доньки. Завдяки свідкам і рідним убитих правоохоронцям вдалося встановити підозрюваних. І, врешті, їх затримати.

За ґратами опинилися чоловік, якого вважали зниклим безвісти майже десятиліття, і його неповнолітня спільниця. Вони зізналися у вбивстві і в деталях розповіли про страшні ритуали. Навіть вказали місця та сховок зі зброєю. Але нині бояться вироку і запевняють, що невинні.

Історія загибелі матері і дитини від рук канібалів-сатаністів збурила всю Україну. Тіло Катерини виявили в Святошинському лісі поблизу столиці, жінку застрелили. Маленьку Ганусю знайшли за кілька місяців розчленованою аж на Хмельниччині. Рідні впізнавали вбитих за одягом та експертизами ДНК.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Вбивцею виявився колишній співмешканець Катерини Сергій Любенко. Під час допитів він зізнавався у вбивстві жінки. Вбивати дитину йому допомогала молода коханка Юлія Бойко і вона теж детально описувала скоєне. Дівчина виправдовувалася, що з цим чоловіком втратила волю і розум.

Суд вже тягнеться 5 років. Постійно здійснюються якісь клопотання чи перенесення. Тепер чоловік вперто заперечує свою вину.

Раніше портал Знай.uа писав про сатанинські символи та сліди обрядів - на Тернопільщині на шкільному стадіоні орудують маги.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті слуг Зеленського засікли на ганебному занятті з іконою, українці в люті: "Богохульство!"

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині осатанілі псини ледь не розірвали дитину, все тіло в рваних ранах.