На День міста у Хмельницькому буде безкоштовний проїзд у тролейбусах. Зазначається, що «Електротранс» має організувати перевезення пасажирів у всіх маршрутах тролейбусів 26 та 27 вересня безкоштовно. Це рішення прийнято виконавчим комітетом, яке оприлюднили вчора, 22 вересня.

484 789 гривень — саме така суму використають з міського бюджету на «безкоштовний» проїзд.

У проєкті рішення є також калькуляція компенсації. Там вказано, що протягом двох днів виручка мала б скласти 97 418 гривень. Крім того, 470 610 гривень «Електротранс» мав би отримати як компенсацію за перевезення пільговиків.

Разом — 568 028 гривень. Ця сума зменшена на 83 239 гривень — це зарплата кондукторів за два дні, через те, що кондуктори не будуть працювати у цей день.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові маршрутка зіграла в "футбол" власними колесами, пасажири позеленіли: "Господи, допоможи!" У Львові на одній з вулиць міста сталася НП, у маршрутки відвалилися задні колеса. У результаті цього інциденту на щастя ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі три амбали атакували хлопця в тролейбусі - матюки, молоток і розтрощена голова. Всі вони, як виявилося, були раніше вже судимі. Кінологам з собаками також вдалося знайти молоток, який і став знаряддям.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі пасажири отетеріли від витівки водія тролейбуса: "Зганяв за пивком" Водій тролейбуса зупинився посеред маршруту, щоб збігати в магазин за пивом. Очманілий пасажир зняв це на відео і виклав в мережу. До слова, водієві не сподобалося, що його сміють знімати.