У Хмельницькій області виявили шахраїв, які під виглядом співробітників податкової служби виманювали у підприємців гроші. Детальніше про це розповідає прес-служба територіальних органів ДПС у Хмельницькій області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що згідно з інформацією відділення з питань запобігання та виявлення корупції в Хмельницькій області були виявлені ШАХРАЇ, які вимагали у підприємців регіону хабарі.

Зловмисники дзвонили своїм жертвам і представлялися співробітниками податкової служби. Вони просили підприємців перевести на їх карту певну суму грошей, за що обіцяли не навідуватися з перевіркою, дати "зелену вулицю" реєстрації податкових накладних і в цілому позбавити їх від проблем у веденні бізнесу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Головне управління ДПС в Хмельницькій області просить підприємців бути обережними і повідомляти в поліцію про підозрілі дзвінки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рНБУ продав борг української держкомпанії офшорним шахраям.

Як повідомляв портал Знай.иа, львівських продавців масово штрафують через неповнолітнього шахрая.

Також Знай.иа писав, що киян розводять на гроші липові банкомати.