У Хмельницькому районі, в селі Захарівка, рятувальникам довелося рятувати з глибокої криниці чоловіка, який впав туди випадково. Про це розповіли в ДСНС області.

За інформацією рятувальників, інцидент стався 24 вересня, ввечері. Повідомлення про потерпілого надійшло о 18:20. Свідки повідомляли, що в колодязь глибиною 10 метрів провалився 42-річний місцевий житель.

Прибувши на місце події, рятувальна бригада за допомогою мотузки та спеціального пожежного поясу витягла чоловіка з кам'яної пастки. Постраждалого оперативно передали бригаді швидкої допомоги для подальшого огляду.

Опитавши свідків і потерпілого, рятувальники встановили, що причиною падіння чоловіка стала безглузда випадковість – він невдало спіткнувся.

Нагадаємо, що на Прикарпатті молодого коня поглинув колодязь - рятувальникам довелося не легко. Вони виявили постраждалу тварину і за допомогою стпасательних канатів витягли його з колодязя.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Закарпатті виявили дивного зубастика з довгим хвостом