Реконструкція туалету у хмельницькому сквері ім. Т. Шевченка на завершальному етапі. Про це повідомив начальник міського управління житлово-комунального господарства Василь Новачок.

За словами посадовця, точна дати відкриття громадської вбиральні не відома. Але це відбудеться до кінця року, можливо вже цієї осені. У приміщенні виконали все зовнішнє оздоблення, поклали плитку, відшпаклювали стелю, монтують умивальники, унітази і перегородки між туалетними кабінками.

“Окремо є жіноче та чоловіче відділення. В обох – кабінки для маломобільних груп. Також у туалеті є кімната матері і дитини. Там буде гаряча вода з бойлеру. Умивальники – на гранітних плитах із сенсорними змішувачами. Витяжки”, – зазначив Василь Новачок.

На засіданні міськвиконкому вирішуватимуть, якою буде плата за вхід.

“Вхід у туалет має бути платним. Бо тоді значно краща відповідальність людей, які його відвідують. І ті люди, які хочуть зробити якісь збитки, туди не заходитимуть”, – вважає посадовець.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Новий туалет споруджують на місці старої вбиральні. Його загальна площа – понад 200 квадратних метрів.

Раніше поблизу з новим ще не завершеним приміщенням встановили декілька біокабінок. Проте наразі їх прибрали.

Генеральний підрядник – ПП “Моноліт-Буд”. Вартість реконструкції – понад 2,5 мільйонів гривень.

Раніше портал Знай.uа писав, що львів'янам показали рідне місто у 80-их: щасливі, усміхнені та з гітарами.

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому жінка впала у вигрібну яму під час інтиму в туалеті: "У шоколаді"

Також раніше портал Знай.uа писав, у Тернополі злива пустила біотуалети вплав парком - майже гондоли Венеції.