У селі Мартинівка Старокостянтинівського району Хмельницької області 3 жовтня знайшли мертвими батька та його 1-річного сина.

Про це повідомляє “Цензор.нет” з посиланням на свої джерела у правоохоронних органах.

За попередніми даними, трагедія сталась о 16 годині. Там у гаражі виявили повішаним 32-річного батька і його 1-річного сина.

Правоохоронці припускають, що чоловік спочатку повісив дитину, а потім сам вчинив самогубство. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, у Дніпрі 28-річний чоловік намагався покінчити життя самогубством шляхом самопідпалу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Інцидент стався близько 15:15 у п'ятницю, 2 жовтня, в Таромському на вулиці Природній в одному з приватних будинків. У цей час на лінію "102" від диспетчера ДСНС надійшло повідомлення про те, що 28-річний чоловік влаштував самопідпал. На місце події направили бригаду рятувальників, медиків швидкої допомоги та наряд патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою правоохоронцям вдалося встановити, що чоловік облився бензином і підпалив себе. У важкому стані потерпілого госпіталізували в міську лікарню №2 з діагнозом – 95% опіків тіла.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Київщині фітнес-тренер відправив двох жінок у могилу, третю добивав битою: "Ціна свободи - 10 000 доларів"

Також портал Знай.uа писав "У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію": журналістка спалила себе під будівлею МВС

Також портал Знай.uа писав, що киянка обвинувачує вчительку у знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо"