4 жовтня перестало битися серце колишнього тренера шепетівського клубу "Темп". Про це повідомила Хмельницька обласна асоціація футболу.

Василь Йожефович Секеч

Василь Йожефович Секеч долучився до тренування команди перед сезоном 1991 року. Він допомагав своєму братові Іштвану, який став головним тренером "Темпу".

Саме при тренуванні їх дуетом 27 листопада 1991 року футболісти стали володарями Кубка УРСР, перемігши в фіналі рівненський «Верес» — 2:1 і 1:1. Це був останній розіграш кубка, так як на момент фіналу Україна вже здобула незалежність.

"Як футболіст, нападник, Василь Йожефович виступав у командах: 1962-71 “Авангард” Тернопіль, 1967 “Чорноморець”-д Одеса, 1967 “Чорноморець” Одеса, 1972 “Енергія” Нова Каховка, 1973 “Локомотив” Донецьк. Як тренер працював також у хмельницькому “Поділлі”. Навчав молоді азів футболу в ДЮСШ-1 Хмельницький.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Хмельницька обласна асоціація футболу висловлює щирі співчуття рідним та близьким Василя Йожефовича. Світла пам’ять про цю чудову Людину завжди житиме в наших серцях.

Неможливо висловити непоправне горе людини, котра втратила найдорожчу людину на світі.", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що з життя пішов легенда світу моди: cоvid-19 відібрав життя у засновника бренду Kenzo

Також портал Знай.uа писав, що серце в'язня лукашенківських катівень зупинилося: "Сказав, буде через день..."

Також портал Знай.uа писав, що від Зеленського вимагають присвоїти військові звання загиблим в авіакатастрофі АН-26 під Чугуєвом