На Хмельниччині сталася Страшна трагедія сталася. У гаражі рідного дому повісився 32-річний чоловік. Перед смертю він також повісив власного сина. Малюкові тільки в травні виповнився рік.

Подробиці розповів OBOZREVATEL.

Страшна звістка в маленькому селі Мартинівка поширилася дуже швидко. Мати прийшла додому трохи раніше і знайшла повішеними сина Василя і онука.

"Сьогодні тільки поховали їх. Це такий страх! З однієї хати винесли дві труни, один з них зовсім маленький. Дай Бог, щоб мати не втратила розуму, вона так кричала і плакала", - розповіла місцева мешканка.

Загиблий Василь родом з Мартинівки, тут народився і виріс, ходив в місцеву школу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Нормальний хлопець, як усі. Нічого особливого за ним не помічали", - розповідає його знайомий.

Закінчивши школу, Василь поїхав до Росії, одружився і жив у місті Кіров, де у нього трапилася трагедія, яку вважають приводом для нинішньої біди.

"У нього в Кірові була дружина, яка і народила йому сина. Але коли хлопчикові виповнилося три місяці, з нею щось сталося, і вона загинула. Її смерть була трагічною, не буду брехати, подробиць не знаю, повісилася вона або щось інше. Словом, він з дитиною там залишився один. Незабаром батьки поїхали за ними і привезли сюди", - розповідає місцева жителька.

У Василя було російське громадянство, він ніде не працював, перебував у декреті по догляду за дитиною. Місцеві розповідають, що Василь дуже любив син і доглядав за ним краще, ніж будь-яка мати.

"Він з ним і гуляв, і купав його, і годував. Після приїзду особливо ні з ким не спілкувався, весь час був зайнятий вдома з дитиною. Це в голові просто не вкладається! Він останнім часом був абсолютно спокійним, та й ніколи нічого не говорив про те, що йому погано", - зазначає знайома сім'ї.

Трагедією займається поліція, слідчі з'ясовують причини.

"Думаю, що смерть дружини на нього так подіяла. Після неї у нього все і поїхало. Тому що нічого такого за ним ніколи не помічалося", - розповідає знайомий по школі Василя.

Джерело в правоохоронних органах уточнило, що передсмертної записки на місці НП виявлено не було.

"На даний момент причини, які підштовхнули чоловіка на такий вчинок, невідомі. Він був замкнутим останнім часом, з людьми особливо не спілкувався. Раніше намірів про самогубство не висловлював", - додав він.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що на Київщині фітнес-тренер відправив двох жінок у могилу, третю добивав битою: "Ціна свободи - 10 000 доларів"

Також портал Знай.ua писав "У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію": журналістка спалила себе під будівлею МВС

Також портал Знай.ua писав, що киянка звинувачує вчительку в знущаннях над сином: "Била і тягала за вухо"