У Хмельницькій області поховали 32-річного чоловіка та його півторарічного сина, яких знайшли повішаними у власному домогосподарстві.

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

Тіла сина та онука знайшла бабуся. Жінка пасла корову, а коли повернулась, то не побачивши рідних, в подвіррі було тихо і вона кинулась їх шукати. У гаражі жінка побачила сина і маленького онука повішаними.

Ніхто й подумати не міг, що люблячий батько, який не вживав алкоголь і наркотики, піде на таке жахіття.

Місцеві розповідають, що чоловік раніше мешкав у Росії. Він та дружина 5 років чекали на народження сина. Після того жінка повісилась, а чоловік важко це переживав.

Люди переконані, що він вступив у якусь секту, яка вимагала жертвоприношення. Коли він переїхав до батьків на Хмельниччину, то запустив бороду та не стриг волосся. Дитину батько навідріз заборонив хрестити і взагалі поводився дивно.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Правоохоронці встановили, що батько спочатку намагався вбити сина струмом, проте дитина вижила, а тому він просто повісив сина і вчинив самогубство.

У селі люди припускають, що чоловік міг ще в Росії після смерті дружини долучитись до секти, яка вимагала жертвоприношень. Ховали батька і сина без священика, оскільки чоловік – самогубець, а дитину не похрестили.