У Хмельницький області в'язень втік із колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну. Його знайшли і засудили до ще чотирьох років ув'язнення. Повідомила пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

39-річний чоловік був ув'язнений у Райківецькій колонії за майнові злочини. В'язень втік з тюрми, коли виконував підсобні роботи.

За публічного обвинувачення Хмельницької місцевої прокуратури судом визнано винним у втечі з місця позбавлення волі засудженого, який відбував покарання у Державній установі «Райківецька виправна колонія №78».

У червні цього року, виконуючи роботи по підсобному господарству на дільниці соціальної реабілітації, скориставшись відсутністю належного нагляду представників адміністрації установи, 39-річний чоловік, який відбував покарання за майнові злочини, самовільно залишив територію установи та зник у невідомому напрямку. За декілька днів його розшукано на території Городоцького району.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц, вказану особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 393 КК України (втеча з місця позбавлення волі), за яке призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі.

За сукупністю вироків у місцях несвободи загалом йому доведеться перебувати 4 роки 2 місяці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Окрім того, за результатами реагування Хмельницької місцевої прокуратури, працівників виправної колонії, які не забезпечили належного нагляду за засудженим під час його перебування на робочому місці, притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, що українець загримів у в'язницю в Італії, молода дружина три роки пише листи: "Його підставили"

Як повідомляв портал Знай.uа, купи тюрягу і буде тобі щастя: в Україні розпродують в'язниці, кажуть - цікаві для інвесторів об'єкти

Також портал Знай.uа писав, що за похід до Чорнобиля українців каратимуть в’язницею