У лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках.

Про це повідомив Telegram-канал PavlovskyNEWS в середу, 7 жовтня, опублікувавши відповідні знімки. У медичному закладі немає ліфта, що ускладнює транспортування пацієнтів між відділеннями.

фото Telegram-канал PavlovskyNEWS

фото Telegram-канал PavlovskyNEWS

У лікарні підтвердили справжність фотографій і наявність такої проблеми, проте від коментаря відмовилися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У свою чергу, голова Національної медичної палати України Сергій Кравченко розповів, що медики поставлені у важкі умови через нестачу фінансування і їм не вистачає засобів захисту.

За його словами, те, що лікарі змушені носить в руках 10-літрові балони, є "позаминулим століттям", оскільки їх не можна використовувати в приміщенні. У них навіть немає візків для доставки балонів.

Кравченко зазначив, що замість балонів в палатах повинні використовувати мобільні кисневі концентратори, де медикам не потрібно вручну регулювати швидкість подачі кисневої суміші.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що коронавірус нещадно б'є по харків'янах, лікарні переповнені, ситуація критична

Також портал Знай.ua, повідомляв, що коронавірус з новою силою вдарив по дітях - Кличко звернувся до киян

Також раніше портал Знай.ua писав, що Степанов назвав вартість лікування від covid - 19 одного пацієнта: десятки тисяч гривень