Лісівники Хмельниччини запрошують краян взяти активну участь у Всеукраїнській акції з осіннього висаджування мільйона дерев за один день – 17 жовтня 2020 року. Повідомляє ХМ-інсайд.

Цей захід має на меті привернути увагу до стану екосистеми України, а також спрямований на боротьбу з кліматичними змінами.

Організатори заходу - Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство лісових ресурсів і благодійна організація «Озеленення України».

В обласному лісомисливському господарстві уточнили, де саме висаджуватимуть дерева в рамках акції. У ДП «Славутський лісгосп» висаджуватимуть дерева в Голицькому та Партизанському лісництвах. У ДП «Ізяславський лісгосп» акція проходитиме в Михальському лісництві, а в ДП «Хмельницьке лісомисливське господарство» дерева садитимуть у Прибузькому лісництві.

Упродовж 17 жовтня всього в цих лісгоспах передбачають відтворити ліс на площі 9,5 гектара.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Кожен охочий, звернувшись до фахівців лісгоспів та у їх супроводі, зможе висадити одно-дворічні саджанці. При проведенні акції необхідно дотримуватись карантинних обмежень.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що жовтень у Києві перетворився на липень, такого не було сто років. В українській столиці зафіксували новий температурний рекорд.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині лісгосп зганьбився на всю країну - попрацювали і залишили сміттєзвалище. У Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспу.

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині накопали піску на 17 мільйонів і сховали в кишеню. Підприємству направлено претензію на відшкодування коштів.