Хмельницька набережна, нова зона відпочинку біля озера в Хмельницькому, яку облаштовували близько року, не витримала випробування дощем і її традиційно підтопило.

Бруковані доріжки, лавочки, ліхтарі, нова фотозона для дітей та дорослих – упорядкована територія навколо водойми в мікрорайоні Озерна не довго тішила місцевих мешканців можливістю прогулятися та відпочити з комфортом.

“Біля озера знову не пройти”, – пишуть хмельничани у соцмережах і викладають фотофакти.

ф<em>ото з вайбер &ldquo;Новини Хмельниччини&rdquo;</em>

На фото видно, що через відсутність зливової каналізації, практично нереально підійти до брукованої доріжки без ризику загрузнути у болоті на газоні або намочити взуття, пішовши напряму.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відсутність системи водовідведення як на узвишші біля набережної, так і вздовж доріжки зробили ситуацію не краще і далі на території. На що перетворилася пішохідна доріжка, на яку, змішуючись з землею та опалим листям, стікає вода – хмельничани показали на відео.

"Нічого, навчилися класти плитку, а через 5 років навчаться водовідведення робити…", - коментують хмельничани.

На облаштування території навколо озера з бюджету міста виділили щонайменше 5,5 мільйона гривень, про таку суму йшлося влітку, коли роботи з облаштування території були у розпалі. Остаточно ж завершити впорядкування набережної мають наступного року. У планах – встановлення лавок, ліхатрів, урн для сміття.

Хмельничани сподіваються, що до наступного року у владі додумаються і до прокладання системи водовідведення, якщо звістно до того часу дощами доріжки не розмиє так, що їх доведеться укладати бруківкою заново.

Нагадаємо, що злива перетворила Чернівці на Атлантиду, будуйте ковчег

Як повідомляв портал Знай.uа, попливли разом зі сміттям - у Києві двори позбулися контейнерів через зливу

Також портал Знай.uа писав, що киянам пообіцяли грандіозний подарунок перед виборами