У Хмельницькому суд визнав винним підприємця, який не встановив дезінфікуючий засіб на вході до свого кіоску, порушивши тим самим карантинні обмеження. Про це йдеться в повідомленні Хмельницького мікрорайонного суду Хмельницької області.

Читайте Знай в Google News!

Судове засідання пройшло за матеріалами справи від 12 серпня 2020 року: підприємець, перебуваючи в кіоску на ринку "Берізка", розташований по вулиці Геологів, 13, у Хмельницькому, порушив п.2 постанови головного державного санітарного лікаря України №32 від 2 червня 2020 року. Підприємець не забезпечив місце для дезінфекції рук на місці видачі товару і при вході в кіоск.

В ході засідання порушник визнав свою провину у вчиненні адміністративного правопорушення. Суддя прийняв рішення визнати його винним, проте не накладати штраф у 17 тисяч гривень, оскільки вчинок підприємця не спричинив негативних наслідків.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зазначається, що основний вид діяльності підприємця – Роздрібна торгівля з лотків та на ринках текстильними виробами, одягом та взуттям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині головлікар прикрасила" собою " будівлю інфекціонки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у лікарні Шепетівки (Хмельницька область) хворих на інвалідних візках змушені піднімати сходами, а медикам доводиться носити балони в руках.

Також Знай.иа писав, що у Хмельницькій області ув'язнений втік з колонії за 2 місяці до закінчення свого терміну.