У Хмельницькій області мати жорстоко побила свою 4-річну доньку, дитина перебуває в реанімації.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції в Хмельницькій області.

Про потерпілу дівчинку правоохоронцям повідомив черговий лікар дитячої обласної лікарні. За його словами, з одного з сіл Хмельницького району в реанімацію доставили дівчинку без свідомості з великою кількістю тілесних ушкоджень. Інцидент стався 7 жовтня. Лікарі борються за її життя.

Поліція вирушила в село, де проживає дівчинка і з'ясувала, що дитина разом зі старшою сестричкою були вилучені з сім'ї і деякий час проживали в дитбудинку сімейного типу. Втім, нещодавно їх 34-річна мати вийшла заміж і через суд повернула дівчаток.

Мати дитини розповіла, що її молодша дочка має напади епілепсії. Тому травми вона отримала під час чергового загострення хвороби. Вихователі дитячого будинку кажуть, що нічого подібного за дівчинкою не спостерігали.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Більш того, фахівці, оглянувши дитину, прийшли до висновку, що такі травми вона могла отримати тільки від умисного нанесення тілесних ушкоджень.

Матері вже оголосили про підозру у вчиненні злочину за статтею "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Крім того, встановлено, що жінка має кримінальне минуле через майнові злочини. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, що горе-мати місяцями морила немовля голодом і ховала в шафі - дика історія потрясла Україну.

Як повідомляв портал Знай.ua, жінка врятувала похованого живцем малюка і зустрілася з ним через 20 років - ніхто не зміг стримати сліз.

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті машина на шаленій швидкості злетіла в обрив, двоє мертвих і троє покалічених.