В Хмельницькій області увечері 12 жовтня біля села Гелетинці сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули дві людини.

Про це повідомили в Нацполіції Хмельницької області.

За словами прес-секретаря ГУНП в Хмельницькій області Інни Глеги, в результаті ДТП за участю автомобілів Volkswagen і Toyota загинули дві людини з Volkswagen, водій другої машини госпіталізований.

У той же час, за інформація УНН, аварію спровокував автомобіль Toyota, який виїхав на смугу зустрічного руху , за кермом якого перебував заступник військового прокурора Західного регіону, та допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з інформацією на сайті військової прокуратури Західного регіону, у її голови два заступники-Михайло Балан та Олег Федорів.

Проводиться перевірка, встановлюються всі обставини аварії.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Єфремов знайшов собі розвагу у в'язниці: "Це така окрема камера..." Михайло Єфремов захопився грою в пінг-понг, яким займається в тюремному спортзалі.

Також портал Знай.ua писав, що під Дніпром потяг розчавив автобус з людьми - десятки загиблих, чорний день для України. 10 років тому під Дніпром сталася найкривавіша масштабна ДТП з пасажирським автобусом за всю історію України. В результаті загинуло 45 осіб.

Також портал Знай.ua писав, що скутерист створив справжній хаос на автомагістралі: нереальні кадри з моменту ДТП. Водій скутера з Тайваню знаходиться в комі після того, як на автостраді в Нью-Тайбеї сталося ДТП за участю не менше 10 автомобілів.