Зіпсували рекламні щити кандидата на посаду голови Ярмолинецької селищної ради Андрія Шутяка. Три агітаційні білборди днями встановили на кільцевому в’їзді у селище Ярмолинці. Невідомі облили їх фарбою червоного кольору. Про це повідомив сам кандидат на своїй сторінці у Facebook.

фото з фейсбук

фото з фейсбук

Він назвав такі дії «дикунством» і пообіцяв «адекватну» реакцію.

«Я до цього був готовий від самого початку. Більш того, якщо люди довірять, я готовий обійняти посаду голови ОТГ і працювати на благо її жителів, зокрема й тих, хто причетний до цього дикунства.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

В першу чергу звертаюся до тих «сердобольних» виборців, які просять бути ввічливими, толерантними і вести виборчу кампанію чесно. Я був на війні, я бачив це пекло. І я знаю, що пОступки однієї сторони провокують ще більшу агресію з боку іншої сторони. Безкарність породжує злочинність. Так на війні справжній, і так само на війні інформаційній», – прокоментував ситуацію Андрій Шутяк.

За інформацією Ярмолинецької селищної ТВК, на посаду голови селищної ради претендують дев’ять кандидатів: Василь Гуменюк (від партії «Слуга народу»), Олег Жарук (самовисуванець), Борис Лис («За майбутнє»), Сергій Мантуляк (самовисуванець), Микола Огороднік (самовисуванець), Микола Савіцький (самовисуванець), Віктор Хоптяр (діючий голова селищної ради – самовисуванець), Петро Шургай (Радикальна партія Олега Ляшка), Андрій Шутяк («За конкретні справи»).

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Пальчевський з тріском пролетів повз крісло Кличка: "Засланий лаборант"

Також портал Знай.uа писав, що кандидат у депутати напоїв виборців самогонкою: "За мандат!"

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський просить українців під час спалаху коронавірусу йти на вибори, поки школи зачиняють, а ВНЗ на дистанційне навчання.