Інна Ящук, яка бореться за крісло міського голови Хмельницького поскаржилася на брудні технології під час передвиборчих перегонів - атаки хейтерів та ботів, образи та погрози у соцмережах та повідомленнях.

В процесі підготовки до виборів такі технології, схоже, стали звичними інструментами у боротьбі за владу. І на стать кандидатів мало хто зважає, жінкам дістається нарівні з чоловіками.

Інна Ящук на цьогорічних місцевих виборах бореться з діючим міським головою за посаду очільника міста. Вона вже встигла в повній мірі відчути на собі, що таке “брудні політичні ігри”. На своїй сторінці у Феусбук кандидатка заявила про тиск на неї та не зовсім законні методи боротьби з боку опонентів.

"Брудні технології опонентів та хейтерів не знають меж! Протягом усього передвиборного шляху я зіштовхуюся з несамовитими атаками ботів, тоннами бруду та підлими наклепами. Дійшло навіть до погроз: погрожують моєму життю та життю моєї родини! Погрожують в особистих повідомленнях та в соцмережах. Вони сподіваються, що я злякаюся і здамся. Але вони не знають одного: коли я прийняла рішення балотуватися в мери, я чітко знала, через що мені доведеться пройти. Знала, що доведеться тяжко працювати і до і після виборів, знала, що будуть і ті, кому я заважатиму", – написала Інна Ящук.

Серед коментарів є такі, хто цікавиться, в чому полягає суть погроз та хто їх виголошує. Та на ці запитання відповідати Інна Ящук не поспішає, каже, що така інформація є конфіденційною та слугує доказовою базою у розслідуванні, яке проводять правоохоронці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Здебільшого в коментарях лунають слова підтримки на адресу кандидатки.

"Я твердо впевнена: ПОГРОЖУЮТЬ – значить БОЯТЬСЯ! А злодіями відсьогодні займатимуться відповідні органи. Мною подані заяви до міського відділу поліції та в кіберполіцію", – говорить Інна Ящук.

Нагадаємо, що поліція відкрила кримінальну справу за фактом погроз родині кандидата в мери Кривого Рогу Дмитра Шевчика

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський - діючий офіцер спецслужб Росії: Дмитро Гордон зробив гучну заяву в прямому ефірі

Також портал Знай.uа писав, що Леонід Черновецький готовий приїхати до Києва, щоб проголосувати за Сергія Шахова