З четверга, 15 жовтня, у Хмельницькому починається опалювальний сезон. Роботу розпочнуть обидва комунальні підприємства - “Південно-Західні тепломережі” та “Хмельницьктеплокомуненерго”.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Олександра Семчишина. Тож, з 15 числа почнеться поетапне підключення житлових будинків та соціальних об’єктів до тепла.

“Квартирно-експлуатаційному відділу м. Хмельницького, підприємствам та організаціям, на балансі яких знаходиться житловий фонд, рекомендовано провести поетапне включення опалення житлових будинків міста, забезпечити цілодобово роботу обслуговуючого персоналу на період включення в роботу котелень та теплових мереж”, – говориться у розпорядженні міського голови.

Нагадаємо, що за вікном вже екватор жовтня, опалювальний сезон близький. З початком старту подачі централізованого опалення істотно збільшаться тарифи на оплату газу і теплоенергії. Аналітики заявили, що вже на початку листопада українцям прийдуть платіжки з зовсім іншою підсумковою цифрою, оскільки доведеться заплатити за теплоенергію після початку опалювального сезону.

Цього року тарифи на газ будуть нижчими, ніж у 2019, однак, зрозуміло, вищі, ніж ще кілька років тому. Починаючи з першого серпня 2020-го відкрито вільний ринок газу для населення. З цього моменту компанія "Нафтогаз" більше не зобов'язана продавати блакитне паливо за встановленими урядом тарифами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, волонтери врятували від голодної загибелі геніального українського художника-віддячив картинами.

Як повідомляв Знай.иа, підвищувати не збираються: українців обрадували м'якою комунальною осінню.

Знай.иа писав, опалювальний сезон на старті: коли українцям пустять тепло по трубах.