Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Знаменитість нещодавно виставила яскравий кадр, де вона позує на відпочинку в Кемері, Туреччина, насолоджуючись останніми теплими днями, вдосталь купаючись і загоряючи на пляжі.

Красуня приміряла лише чорний міні-бікіні, лежачи на тлі блакитної води і високих гір. “Родзинкою” фото став риб’ячий хвостик, який буквально перетворив Лесю на русалку.

Артистка також вирішила розіграти між численними шанувальниками путівку в готель на двох, щоб щасливчики могли відпочити від перших холодних осінніх днів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я відпочила, тепер ваша черга

Швиденько підписуйтесь на сторінку готелю, лайкайте цей пост, відмічайте в коментарях людину з якою б хотіли відпочити і через 24 години я оберу переможця

Відпочинок на двох абсолютно безкоштовний і переліт теж Не дякуйте! Чекаю на ваші кумедні фотки", - написала Леся Нікітюк.

Фоловери залишилися в захваті, не пройшли повз і зіркові друзі Лесі. Телеведучий Андрій Бєдняков і реперка Alyona Alyona: “піду за пивом!”, “Моя ти рибка“, ”ні ну у вас завжди креативні фотографії”, ”Ти ж мені написала вже, що я переміг!!! Навіщо всі ці конкурси!?”, “Неймовірно повезе тому рибаку, який спіймає таку гарненьку рибку”.

Нагадаємо, що Катерина Кухар з чоловіком вразили ніжним коханням, сувору суддю "Танців з зірками" не впізнати.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська чемпіонка Бех-Романчук розкинула спортивні ніжки, осінь стає спекотною: "Сумую..."

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" влаштував українцям справжню атаку клонів: "Фільм жахів"