На Хмельниччині попрощаються із загиблим героєм АТО. Про це розповіли в прес-службі Хмельницької ОДА.

Повідомляється, що 15 жовтня пройде похорон загиблого героя АТО Олександра Фаріни, який помер у військовому госпіталі.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні зазначено, що церемонія прощання з військовослужбовцем пройде з 10:00 до 12:00 в будинку ритуальних послуг, який знаходиться в місті Хмельницький, по вулиці Толстого 5/1.

Варто відзначити, що Олександр Фарина був поранений ще в квітні цього року. Він служив на Сході України у складі 128ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В результаті численних поранень герой переніс більше 20 операцій. Однак його організм не витримав і він загинув від зупинки серця. В цей час Олександр проходив лікування у військовому госпіталі в Києві. На момент смерті йому було 26 років.

Олександр Фарина, фото: Depo Хмельницький

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у День захисника України 14 жовтня українцям вирішили нагадати імена тих жінок, які загинули на передовій, коли захищали нас і рятували життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові, в День захисника, відбулося вшанування воїнів на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях відкрили меморіальні дошки двом героям, які загинули в зоні ООС.