Стало відомо про загадкову смерть, яка сталася на Хмельниччині. Тіло знайшли в палаючому складі.

Таким чином, повідомляється, що в селі Ружичанка, тяжем з містом Хмельницький, стався дивний інцидент.

Вночі четверга, 15 Жовтня, загорівся склад дерев'яного вугілля. Про це повідомили в прес-службі обласного управління ДСНС.

До місця події відразу ж прибули 14 рятувальників, а також 4 одиниці техніки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гасіння вогню було ускладнене великим пожежним навантаженням і віддаленістю об'єкта від місць, в яких дислокуються підрозділи рятувальної служби. Відстань до найближчого - 10 кілометрів. Крім того, горіння деревного вугілля дало високу температуру, що також ускладнювало боротьбу з вогнем.

пасателям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Але, незважаючи на те, що фахівці зіткнулися з такими труднощами, близько 2:45 пожежу довелося локалізувати, а до 2:55 її ліквідували остаточно.

Після всього цього, був виконаний огляд відвідування. На складі знайшли тіло чоловіка.

Хто він, і як там опинився-належить з'ясувати співробітникам правоохоронних органів.

Причина пожежі також ще невідома. Це все буде з'ясовано найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ікона пролежала "чортову дюжину" років і виринула на парковці: такому диву не повірив ніхто

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Китаї знайшли дивний 1400-річний склеп із загадковими символами: крилаті коні і синій монстр

Також Знай.ІА " писав, Комаровський пояснив, в якому віці можна визначити ліворукість у дитини - "Ворожіння на кавовій гущі"