Пасажири часто скаржаться на умови в транспорті. У багатьох маршрутках сидіння вже давно потріскалися, на деяких покриття розірвано, а десь сидіння взагалі відсутні. Городяни бояться не те, що присісти, а й дивитися на такі крісла.

У Хмельницькому пасажир виклав у мережі фото, де видно, що в маршрутці відсутнє крісло взагалі. У фейсбук-спільноті Хмельницький Live з'явилася така замітка.

"VIP місце в маршрутці №27.

Пора проводити транспортну реформу. Згодні?", - підписав фото користувач.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі пасажири маршрутки №157 поскаржилися на якість перевезень. На маршруті з'явився автобус, який не вселяє довіри пасажирів.

Як з'ясувалося, в маршрутці все гуркоче і гримить під час руху, створюється враження, що вона зараз розвалиться. Мешканка міста розповіла, що транспортний засіб більше схожий на корито, а не на автобус.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі п'яний пенсіонер пірнув під маршрутку, добром не скінчилося. Стало відомо про те, що в Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.

Також портал Знай.ua писав, що тарифи у львівських маршрутках зійшли з розуму, залиште 30 гривень на шоколадку. На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах. Місцеві перевізники ввели акції, щоб переманити пасажирів з електрички.

Також портал Знай.ua писав, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною: "Працюють за настроєм" Доїхати на роботу в школу на перший урок з проспекту Незалежності до Герцена, 36 неможливо.