На Хмельниччину прийшло чергове горе, спричинене війною. 12 жовтня у Київському військовому госпіталі помер Олександр Фарина.

6-річний військовослужбовець перебував на Сході у складі окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. У квітні цього року він зазнав важких поранень, повідомляє АрміяІnform.

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Військовий родом з Хмельницького. Активно займався боксом у спортклубі «Авангард». Служив у полку спецпризначення, кілька ротацій відбув на Донбасі. Згодом, уже у складі гірських піхотинців, відбув на схід України.

"Сашко був веселим, життєрадісним і надійним товаришем, душа компанії, гарний спортсмен, завжди готовий прийти на допомогу", — сказав Андрій, товариш Олександра.

Після важкого поранення у живіт та ноги хмельничанин тривалий час лікувався, переніс двадцять складних операцій. Військові медики боролися за його життя, однак врятувати молодого захисника України не вдалося. Серце бійця зупинилось.

Шість років на війні. Він не встиг одружитись і створити сім’ю. Молодий воїн приєднався до небесного бойового братства подолян. Сотні хмельничан, побратимів, друзів та однокласників прийшли провести та віддати шану полеглому захисникові.

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

фото armyinform.com.ua

Поховали Олександра Фарину на Алеї Героїв міського кладовища.

Нагадаємо, що важко поранений хмельничанин помер у київському госпіталі - війна обірвала молоде життя.

Як писав портал Знай.uа, ветеран АТО та волонтерка, історія яких почалася з жарту, стали подружжям: "Головне, що не град"

Також портал Знай.uа писав, як виглядає зворотній бік війни очима солдата, дитини і музиканта: "Де спіймав кулю, там відчиняться двері..."