17 жовтня, Хмельницька область долучилася до всеукраїнської акції «1 000 000 дерев за 24 години». Акція з озеленення України є спільним проектом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, а також Державного агентства лісових ресурсів. Повідомляє ХМ-Інсайд.

Прибузьке лісництво ДП «Хмельницьке ЛМГ» На 1,5 гектарах висадили 5100 сіянців дуба звичайного та 300 – горіха чорного. Участь в заході взяли понад півсотні осіб: представники громадських організацій, органів влади, лісівники, інші бажаючі.

фото xm-inside.com

Михельське лісництво ДП «Ізяславське лісове господарство» На 2,1 гектарах працівники лісгоспу, ветерани підприємства, учні Михлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, представники місцевоі влади та громадських організацій висадили 8500 штук модрини та ялини європейської.

фото xm-inside.com

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Маківське лісництво ДП «Кам’янець-Подільське лісове господарство» Спільно з жителями місцевих громад посадили деревця дуба звичайного та модрини європейської.

фото xm-inside.com

Дунаєвецьке лісництво На площі 3,5 гектара до працівників підприємства долучилися вчительський колектив з вихованцями шкільного лісництва Миньковецької ЗОШ, керівництво Дунаєвецької ОТГ, які висадили 2500 сіянців дуба звичайного та 1500 модрини.

фото xm-inside.com

Колектив Хмельницької гуманітарно-педагогічноі академії висадив алею випускників до святкування 100-річного ювілею закладу: 250 дерев ялини, туї, сосни.

Всі учасники долучилися до встановлення Рекорду України в рамках проєкту. Метою акції є привернення уваги до стану екосистеми та відновлення екосистеми країни.

Нагадаємо, що у мережі показали, як у Запоріжжі оновили сквер: посидіти і понюхати 17 мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Філатов закликав дніпрян "озеленитися"

Також портал Знай.uа писав, що у "облисілому" Тернополі висадять нові дерева - замість лип