М'які і ніжні тістечка з курки - це не тільки оригінально, але і дуже смачно. Адже куряча закуска, в якій смак м'яса органічно поєднується з грибами і вершками, точно не залишить твоїх гостей байдужими.

Куряча закуска

Інгредієнти:

  • 400 г курки
  • 200 мл вершків 11%-ї жирності
  • 300 г печериць
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 160 г вершкового сиру
  • 30 г вершкового масла
  • пучок петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець, спеції для курки за смаком

Приготування:

1. Пропусти філе курки через м'ясорубку. Додай сіль і перець, при бажанні готову суміш спецій для курки.

2. З'єднай фарш з курячим яйцем. Влий холодні вершки з холодильника. Перемішай, щоб отримати не дуже густу масу, що нагадує тісто на оладки.

3. Додай подрібнену зелень і ще раз перемішай.

4. Застели деко папером. Виклади на неї курячу суміш і рівномірно розподіли по поверхні.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

5. Заздалегідь розігрій духовку до 180-200 градусів. Випікай корж 15 хвилин.

6. Дрібно наріж гриби і цибулю.

7. Розігрій сковороду з вершковим маслом. Виклади цибулю, обсмажуй 2-3 хвилини до прозорості.

8. Додай гриби, обсмажуй, поки сік грибів повністю не випарується. Переклади гриби в миску і дай їм охолонути.

9. Тим часом розріж корж навпіл.

10. З'єднай остиглі гриби з м'яким плавленим сиром. Додай в грибний крем сіль, перець, подрібнений часник.

11. Розподіли крем по поверхні двох половинок коржа.

12. Накрий одну половинку інший, щоб шари йшли в такій послідовності: крем-корж-крем-корж.

13. Відправ все на 40 хвилин в холодильник. Так коржі буде простіше нарізати.

14. Наріж пиріг на невеликі тістечка.

15. Прикрась кожне зеленню і часточками грибів.

16. Прекрасна куряча закуска з грибним соусом готова. Приємного апетиту!

Тобі обов'язково сподобається вишуканий вершковий смак цієї страви! Тістечка з курки добре поєднуються з легкими овочевими салатами і часниковими грінками.

Смачного!

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, як приготувати зелений борщ на м'ясному бульйоні з яйцями і щавлем: справжнє українське блюдо.

Також "Знай.ua" писав про ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні.

Також раніше "Знай.ua" писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою-пальчики оближеш.