У Хмельницькій області зафіксовано незвичайне порушення на місцевих виборах - на одній з виборчих дільниць голова виборчої комісії прийшов на робоче місце п'яним.

Про це розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Валентин Білянський.

Голова однієї з виборчих комісій прийшов на робоче місце в стані алкогольного сп'яніння. Запідозривши недобре, на місце викликали патрульну поліцію.

Огляд в медичному закладі показав наявність 2,8 проміле алкоголю в крові чоловіка.

Як повідомляти прес-служба поліції Хмельницької області, за перебування на роботі в нетверезому стані на нього склали адміністративний протокол за статтею 179 кодексу України Про адміністративні правопорушення. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51-85 гривень).

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Українці визначилися з мерами міст: хто перемагає в першому турі місцевих виборів. За даними ЦВК, приблизно 15 Листопада можуть призначити другий тур виборів мерів, якщо жоден кандидат у великому місті не набере більше 50% голосів.

Також портал Знай.ua писав, що Кличко переміг Притулу і Верещук у першому турі - сенсу продовжувати немає. Стали відомі попередні результати виборів. У Кличка є всі шанси перемогти в першому турі.

Також портал Знай.ua писав про явку українців на виборах-2020: де живуть найбільш свідомі громадяни в країні. На місцевих виборах в Україні була зафіксована найбільша явка виборців у Тернопільській, Львівській та Закарпатській областях. Найменше виборців прийшли в Херсонському, Миколаївському та Донецькому регіонах.