Ци­ми ви­хід­ни­ми, 24 та 25 жов­тня ста­ли­ся кра­діж­ки ху­до­би та ко­ней у двох се­лах Ше­пе­тівсь­ко­го району. Хо­ча зло­чинс­тва ма­ли міс­це в різ­них на­се­ле­них пун­ктах, в обох ви­пад­ках кра­дії ді­яли вно­чі.

Жи­те­лі се­ла Вов­ківчи­ки були пер­ши­ми пос­траж­да­лими від зло­ді­їв. В ніч на 24 жов­тня нев­ста­нов­ле­на осо­ба, шля­хом віль­но­го дос­ту­пу, з па­со­вись­ка здій­сни­ла кра­діж­ку двох ко­ней, що на­ле­жать се­ля­нам.

Вже нас­тупної но­чі, 25 жов­тня, в се­лі Ор­линці нев­ста­нов­ле­на осо­ба, шля­хом віль­но­го дос­ту­пу, здій­сни­ла кра­діж­ку двох ко­рів, що на­ле­жать міс­це­во­му жи­те­лю.

За обо­ма фак­та­ми пра­во­охо­рон­ці Ше­пе­тівсь­ко­го від­ді­лу по­лі­ції про­во­дять пе­ре­вір­ки. Інформація за матеріалами Шепетівського ВП.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що молода тернополянка роздягла манекен і зламала собі життя: хотіла нову куртку. На Тернопільщині дівчина-підліток пограбувала магазин одягу. Правоохоронці підозрюють її у крадіжці куртки з манекена в торговому залі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що український ринок став полем бою для спецназу і торговців, в хід пішли кийки: видовище не для слабкодухих. Спецслужби прибули конфіскувати частину товару в рамках кримінальної справи щодо ухилення від податків.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові викрали шикарну Toyota за 1,5 мільйона: "Так жити не можна" У Харкові викрали автомобіль Toyota Land Cruiser Prado 2019 року випуску. Це один з найкрасивіших представників свого класу. Така машина в Україні на сайтах продається за ціною в середньому 50 тисяч доларів.