На фейсбук-сторінці Хмельницький LIVE
опублікували відео, де хлопці танцюють на даху зупинки у Хмельницькому.

"Якщо на зупинці "Ощадбанк" будуть пошкодження - знаєте кому подякувати", - підписали відео.

Користувачі обурюються та висловлюються з цього приводу.

"На рік примусових робіт,щоб драяли зупинки. Будуть знати ціну,а інакше не навчиш", - пише Yurij Kokidko.

"В таких випадках треба викликати поліцію. Стаття називається "пошкодження комунальної власності". Дійсно, знімати і викладади в соцмережі легше...", - наполягає Ольга Ломоносова.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ну так це відео хтось знайшов і виклав. Щось мені підказує що це автори його і виклали. Ну то викладіть посилання на цих оленів сюди, а думаю суспільство вже якось їх і провчить", - пише у відповідь Kostya Geut.

"В сквері Шевченка відкрили нову вбиральню, цих осіб треба туди працевлаштувати (громадські роботи) на два місяці!", - пропонує Артем Мороз.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Києві молодий хлопець випав з 24 поверху, поліція підозрює найстрашніше. Стало відомо про те, що в Києві з вікна 24 поверху випав молодий хлопець.

Також портал Знай.uа писав, що візитівку Львова залили огидною рідиною, соромно дивитися: знову вандали. У Львові обслуговуючий персонал фонтану біля Оперного театру зафіксував розлиття технічного масла на верхній поверхні фонтану.

Також портал Знай.uа писав, що під Миколаєвом п'яний тиран "умив" кислотою дружину з дітьми: "Посміли розтулити рота" У Новоодеському районі затримали 31-річного чоловіка, який намагався вбити свою сім'ю, обливши невідомою хімічною речовиною.