Двоє братиків загинули через отруєння чадним газом у Хмельницькому. Їм було 4 та 9 років. Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

Трагедія сталась у центрі міста в багатоквартирному житловому будинку. Там чадним газом отруїлось двоє маленьких хлопчиків.

Батько родини, повернувшись із роботи помітив непритомною усю родину. 4-річний хлопчик вже був мертвим. У лікарні помер його 9-річний брат. Матір вдалось врятувати.

Напередодні трагедії родина почала погано себе почувати. Тільки-но хлопчикам стало погано, батьки одразу викликали швидку, але шпиталізувати їх медики відмовились. Коли ж бригада приїхала вдруге, молодший братик уже помер, а в організмі старшого сталися незворотні зміни.

Люди винять постачальників газу Місцеві жителі стверджують, що у всьому винна газова служба, яка попри скарги людей не реагувала на проблему.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

2 листопада дітей ховали усім будинком. Люди принесли багато квітів. Мати та батько ж ридали над тілами своїх синів. Усі чекають на справедливе розслідування трагедії.

Цей факт розслідують правоохоронці.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Львівщині спалахнула церква, село в диму і жаху: "Бог карає?"

Також портал Знай.uа писав, що двоє хлопців каталися в таксі з мертвою дівчиною, поки водій не запідозрив недобре.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі жодної подряпини.